Beekmans Design - Ruimte met Impact

TRANSFORMATIEBOERDERIJ


Boerderij verbouwen als nieuwe wijze van samenleven

OVER TRANSFORMATIE BOERDERIJ


Je krijgt de kans om op een andere manier samen te leven. Het afgelopen jaar heeft de opdrachtgever gemerkt hoe vergankelijk het leven is.  Wat zou het fijn zijn als je toch dichterbij je ouders kunt wonen en toch ieder zijn eigen plek heeft. De opdrachtgever had een grote boederij waarbij het achter gedeelte ooit als varkensstal gebruikt werd. Wat zijn de mogelijkheden dan?

TRANSFORMATIE BOERDERIJ

De vraagstelling waarmee de opdrachtgever kwam was vrij duidelijk. Hoe kan je zorgen dat je je ouders dichtbij wonen en toch ieder zijn eigen plek heeft. En mocht het in de toekomst nodig zijn, Hoe kan ik dan mantelzorg aan ze geven.


Dit is een vraagstuk waarbij ik graag bij ondersteun. De woning / Boerderij is 1 maar hoe ga je om met de binnenkant. Heeft het gebouw genoeg ruimte om het vraagstuk in op te lossen.

En als ik een ruimte mantelzorg proof moet maken waar moet ik dan op letten. Dit zijn vraagstukken voor het interieur waarbij Beekmans Design graag ondersteunt.


Er komt veel op je af bij de vraagstukken over mantelzorg, wetgeving, normen en eisen.

Hoe beweegt met in huis, hoe ziet je dagelijkse routine eruit. Wat heb je echt nodig, wat is essentieel wat is aanvulling.

Wat is duurzaamheid en hoe intergreer je dat in je woning en in dit geval in een boerderij. Wat is het effect van duurzaamheid op je interieur.


Een gesprek wat nu leeft. Duurzaam wonen in alle vormen. Samengesteld gezin, mantelzorg, alleenstaand. De gesprekken die Beekmans Design voert over wonen en interieur.


Hoe krijgt wonen in elke oppervlakte de juiste vertaling naar de maatschappelijke vraagstukken.