OVER ONS

Welkom bij BEEKMANS DESIGN


De persoon achter Beekmans Design: Saskia


Beekmans Design is een interieurarchitectuurstudio.

Waar Saskia Beekmans aan het roer staat.


Saskia weet als geen ander hoe het zoeken van een thuis belangrijk kan zijn. Zij ging namelijk op jonge leeftijd (16) al op kamers wonen om haar passie in de ontwerpwereld te starten.


Wat heb je nodig om, op een andere plek, ook voor jezelf het thuis gevoel te creëren. Wat is je visie of gevoel en hoe vertaal je dit in ruimte.


De ervaring van Saskia is groot en loopt al ruim 15 jaar mee in dit vak.  Van Rabobank tot duurste villa van Nderland. Ze is ingeschreven bij Beroepsvereniging voor Nederlandse Interieurarchitecten en ook bij het Nederlandse Architectenregister.

Praat met Saskia

Er zijn altijd momenten in je leven dat iets verandert! Van een gezinssamenstelling tot een overname van een bedrijf. Of de visie in hoe je leeft of hoe je bedrijf veranderd.


Dat zijn de momenten dat het slim is om met Saskia te praten. Dit zijn momenten waarbij de ruimte waarin je beweegt ook met die verandering mee wilt groeien. Zodat je visie of je gevoel ondersteund in de fase waar je inzit.

Speeltuin met gevoel en beleving

De ruimte waar we ons in bevinden is net als een speeltuin. Deze heeft alle factoren die we als kind belangrijk vinden op onze intutie. Ook als we veranderen snakken we naar die zelfde factoren. Waarbij de een meer de speeltuin zoekt en de ander de rust. De uitdaging en de warmte.


Ik zoek graag mee naar wat jullie nodig hebben om deze elementen toe te voegen. Waarbij je kantoor een meerwaarde word voor personeel. Je huis een tweede huid word.