Beekmans Design

Projecten met een persoonlijk karakter!

All premium Magento themes at magentothemesworld.com!

Over Beekmans Interior

BEEKMANS INTERIOR is een interieurontwerpbureau. BEEKMANS INTERIOR adviseert, begeleidt, ontwerpt en realiseert diverse ontwerpopdrachten. Van particulier tot commercieel.

Het bureau heeft de oorsprong liggen bij creatief directeur Saskia Beekmans. Een veelzijdig ontwerper met vele jaren ervaring op het gebied interieur ontwerp.

contact

Diensten

In de loop der jaren heeft BEEKMANS INTERIOR ervaring opgebouwd die zich bezig houdt met het ontwikkelen, analiseren, adviseren en ontwerpen van diverse interieur projecten.

BEEKMANS INTERIOR houdt van een persoonlijke aanpak waarin de wensen van de klant optimaal worden vertaald in een goed vormgegeven interieur.

INTERIEUR Particulier, Kantoor, Retail, Restaurant, Tentoonstelling enz.

Testimonials

"Saskia is heel klantvriendelijk en klantgericht. Een professionele aanpak, waarin goed geluisterd wordt naar de wensen van de klant. Buiten het verwerken van jouw wensen heeft ze zelf een creatieve/orginele eigen inbreng."

Azar Nazar

Eigenaar Beautysalon Azar

"Door Beekmans Design hebben wij eenheid en kwaliteit in ons interieur gekregen. Al onze wensen zijn op een verrassende manier en met oog voor detail uitgevoerd en dat heeft geleid tot een schitterend modern, warm en stijlvol interieur. Ook de innovatieve en unieke ontwerpen van de meubelen getuigen van een grote creativiteit."

Fam. Veldhuizen
Particulier